Home inspiration: de bureaukamer en leuke winkeltjes!

Wat is het toch zalig om in een praktische kamer te kunnen studeren. Maar omdat ik soms zo een rommelvos kan zijn en dan bedoel ik vooral bij mijn bureau, laat ik altijd mijn knutselgrief hier rondslingeren. Uiteindelijk zorgt dit ook voor een druk en onrustig sfeertje. Dus wou ik al een lange tijd mijn kamer een make-over geven.

Zowel omdat het makkelijk gaat zijn om alles snel terug te vinden en om dat er genoeg plaats zal zijn om alles praktisch op te bergen. Ik heb op het moment een donker kamertje met weinig lichtinval dus wil ik hier verandering in maken.

Daarom heb ik op Pinterest een zoektocht gestart voor een beetje inspiratie!

Let’s go

home-office-reveal

Ik hou van dit interieur niet alleen door de rustgevende vibe dat ik hier krijg. Je krijgt hier ook veel licht door zijn “klapgordijnen“en de lichte meubels…


f18f48202f1538e03599fa363a00b5c9

Dit doet mij een beetje denken aan mijn kamer omdat hij ook zo small is.
Het is een tof idee om je bureau dicht bij een raam te plaatsen. Dit kan misschien nog een idee zijn voor bij mij uit te proberen. Daarnaast vind ik dat het turqouise met goud ook een mooi detail geeft aan de kamer.


902389b66703dd67ba067049073e44c3

De “standaard” ikea kastjes, iedereen heeft ze maar ze zijn super handig!
Ik heb zelf de mandjes en de kastjes thuis liggen dus kan ik dit ideaal gebruiken voor mijn make-over!
Ik hou ervan dat je enkele natuurelementen terugvindt door de rieten mandjes.
Daarnaast vind ik dat goud en roze een elegante touch geeft aan de look!

Ik heb na lang zoeken maar drie foto’s gevonden waar ik zeker van ben dat ik dit nog kan waar maken! 


Budgetproof winkels

 

Xenos: Dit is een winkelketen in Nederland, hier vindt je super toffe en unieke spulletjes voor een voordelige prijs! De prijzen zijn iets duurder dan een Action maar de spulletjes dat je hier vind hebben persoonlijk een betere kwaliteit! De seizoensartikelen zijn ook altijd super mooi en het heeft een uitgebreid assortiment.

Flying Tiger: Je vind ze in het Shoppingcenter van Wijnegem, Stadsfeestzaal,… Heel makkelijk te vinden dus! Hier heb ik super voordelige spulletjes gevonden voor bijna geen geld! De bureau-afdeling is super uitgebreid en veranderd regelmatig van collectie! De kwaliteit van de artikelen zijn super goed voor de prijs dat je ervoor betaald! Neem dus zeker een kijkje!

H&M Home: Dit is echt een winkel dat zich focust op wonen! Hier zal je zelden specifieke bureau artikelen vinden. Als je naar H&M Home komt vind je vooral mooie beeldjes, kaarsen in potjes, … dit voor bijna geen geld. Als ik in H&M Home binnenwandel vind ik hier alles mooi! Je zal zeker mee in trend zijn want daar staat H&M ook een beetje voor. Ik ga hier zeker een kijkje nemen voor mijn spullen in te kunnen opbergen.

Tweedehands winkeltjes: Voor echte unieke spulletjes dat niemand heeft, kan je altijd eens in een tweedehands winkel in je buurt binnenwandelen. Ik zelf heb hier al leuke deals gemaakt! Bijvoorbeeld een tafel voor maar 1 euro dat ik nu gebruik om flatlay foto’s op te trekken.


Zo dit is mijn korte post over hoe ik mijn bureaukamer zou willen decoreren. Hopelijk kan ik volgende week beginnen met schilderen! Willen jullie het eindresultaat zien? Wat is jouw favoriete huisstijl? Laat het hieronder weten!

Thank you guys for reading, see you next time!
– Charlotte

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s